duminică, 15 august 2010

Pulpe de pui,aromate la cuptor


Ingrediente:
- 4 pulpe de pui;- 700g cartofi (sau cât să acopere tot fundul tăvii);- 1 fir de praz;- 2-3 căței de usturoi sau 2 fire de usturoi verde;- 2 fire de ceapă verde;- 1 ceașcă vin alb sec;- 1 ceașcă apă sau supă de pui;- verdețuri a la Provence;- boia de ardei dulce/iute;- sare;- piper;- ulei de măsline.

Se face asa:

Într-o tavă unsă cu ulei de măsline punem cartofii tăiați rondele (eu i-am tăiat pe jumătate pentru că erau destul de mici). Tăiem prazul, ceapa și usturoiul, apoi le punem peste cartofi.Punem peste legume sare, piper, boia și verdețuri a la Provence.Pulpele de pui le ungem cu ulei și le condimentăm și pe ele cu sare, piper, boia și verdețuri, apoi le punem peste legumele din tavă. Turnăm vinul și supa/apa în tavă și dăm totul la cuptor.Lăsăm la cuptor până se rumenesc bine pulpele.Noi am servit pulpele cu legume din tavă și cu salată verde.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu